23 sep. 2011

Our glory days

Jajajajajaja jag vet att jag är sämst på att uppdatera bloggen men Linet har en så himla liten dator så det är jobbigt men jag ska bli bättre från och med nu!
Nu har vi avverkat
Köpenhamn som får betyg 4/10
- Det var fint men dyrt, inte så exotiskt men dom hade billig öl.

Berlin som får betyg 8/10
- Vi bodde i ett kanonområde som hette Kreuzberg, superhärligt hostel, god vegetarisk mat, billigt och lätt att ta sig runt.

München som får betyg 5/10
- Vacker stad men vi hade inte tillräckligt med tid för att utforska den så därför ger vi den ett medelbetyg, men det var otroligt vackert i Münich!

Prag som får betyg 3/10
- Vi var inte där under turistsäsongen vilket innebar att mycket var stängt. Såärskilt mellan sön-tis då vi var där så det var lite tråkigt. Fint hostel och kul att gå på zoo men annars, nee.

Wien som får betyg 9/10
- Men personlig guiden av Mimmi får vi se det bästa av staden, massa god vegan-mat, allt från bröd till öl till kläder är billigare än i Sverige, vi har kanonväder med sol och får gå på massa coola barer.

Tros-jakten går det inget bra med, jag har bestämt mig får att börja köpa pins istället.. :P
Vi mår bra men Lina tappade sitt bankkort i en taxi första kvällen här i Wien men det är spärrat och allt är löst.
Vi skriver i våra resedagböcker och kollar upp tåg till Budapest just nu som vi ska åka till imorn. Den resan tar bara ca 3 timmar så det är gött. Hoppas det är vaaaarmt.
Vi hade otroliga 20 grader i München och vi går i linne här i Wien men i Prag var det kallare och det regnade...

Ska ta dom senaste dagarna i punktform lite senare, nu ska vi kolla upp hostel och väder innan vi ska till "Stephan-dom" (typ) sen och kolla i affärer och hej och hå. Wiie!

Pyss på er där hemma <3


From my friend Google.

Inga kommentarer: