9 nov. 2011

I'm sexy and I know it.

Klockan är bara sex på kvällen men ändå känns det som att man snart ska sova... Jag ska i alla fall sätta mig och pyssla med bilder och om jag får FÖR tråkigt ska jag rensa på min HD...

Dagen har i alla fall varit väldigt bra. Har precis avslutat en trerättersmiddag som var dagens lilla överraskning till familjen, måste säga att det var väldigt gott. (Skryter lite med mina matlagningsfärdigheter....)
Förrätt:
Minitoast med smörstekt äpple, salami, brie och honung.

Varmrätt:
Kyckling (qournfiléer) i kokosmjölk med lime, pasta eller glasnudlar och sallad.

Efterrätt:
Yoghurt och gräddmix med digestivekross toppad med mörk choklad.

Mamma, pappa och Joel blev i alla fall väldigt glada, Jonatan var mest trött efter jobbet (haha) så han orkade inte äta så mycket men jag är i alla fall supermätt. Förrätten blev bäst, omnomnom :)

Annars har jag tränat, duschat, fotat, spelat gitarr och sjungit med min hesa röst, tittat massa på MTV och dansat runt lite här hemma. Känner mig full av energi och så himla glad! Dessutom har Lina precis bokat Londonbiljetter och hostel till nästa vecka, WIIE! LÄNGTAR! Jag ska försöka söka jobb på IKEA har jag tänkt, jag är ju svensk och så, undrar om man har en fördel som det? Känns ju så, haha.
Vi får se, jag tar det jobb jag får, känns som om jag är aningen kräsnare med boende men ja. Man kan inte planera allt här i livet.

"Life is what happens while you are making other plans", John Lennon.

Nu blir det Macahan med mamma med varsin dator i knät, socialiserar och så ;)
Puss <3

Inga kommentarer: