9 jan. 2012

The mask!

Har ju förresten glömt bort att säga att vi, tack vare Linas coola jobb, fick gå på premiären av Iron Lady där Meryl Streep spelar Margret Tatcher, UK's första kvinnliga premiärminister och hon gjorde onekligen ett grymt jobb! Filmen var inspirerande och popcornen var ätbara, dock inte nypoppade så lite tummen ner för dem.

Har kollat på hus idag. Tummen ner för hus. Massa mas som inte fungerande, tur bara att kvinnan som visade sitt rum var ärlig och sa precis som det var, vad som inte fungerade och att landlorden tydligen inte fixade någonting. Synd, för huset hade säkert varit otroligt vackert om någon bara ville se till det! Högt i tak och massa rum med en ateljé på övervåningen... Åh, blir så ledsen pga denna vanvård som genomsyrar Londons bostäder... Stryk skulle de ha!

Nu sitter vi alla tre med en varm vaniljmask som luktar gott och bränner bort saker i ansiktet. Vi ser alla härligt svettiga ut som om vi vore erfarna finska bastubadare.


Mums.
Nu ska vi kolla igenom Victors vackra fotoalbum, sen dusch, sen sängen. Har haft en riktigt härlig fet dag med massa godis i sängen, en spännande bok och tacorester från igår! Redo för måndag helt enkelt!

Puss <3

Inga kommentarer: