19 mars 2011

Pain is the cure

Herregud!


Vilken kväll! Vi som skulle ha lugnt fredagskos, men nej då. Här satt vi uppe till klockan två och Ebba ännu längre än mig på grund av den här knepiga killen!
Efter att han hade gått första gången, lånat Ebbas telefon och de bytte simkort i dem så går han ner i lägenheten och börjar hamra (?) och dra grejer, banka och slå, smälla i dörrar och härja. Och eftersom han inte verkade fullt normalt ringde vi faktiskt polisen för vi tyckte det var så otäckt. 
Vi ringde dem ca halv tolv och sa att vi var två tjejer ensamma i en lägenhet med en konstig typ i lägenheten under som inte verkar helt normal (eller klar i skallen). 
"Ah vi kommer och tar en titt men kanske inte inom de närmsta fem minuterna"
Svarade dom.


Nej okej. Så vi väntar. Och väntar. Och väntar. Medan den här killen masar och bankar där nere tills vi hör "KLAMP KLAMP KLAMP" i trappen och han rusar upp till vår lägenhet igen! 
Han har fortfarande inte fått tag i någon "kompis" på typ 1 1/2 timme, klockan är runt 1 nu och han kan inte fokusera blicken, sluddrar och kan typ inte stå upp, så vi får försöker få honom att ringa sina kompisar (igen).
Så ringer han en, sluddrar och "kompisen" frågar
- Vem är detta?
Och klickar honom!
Sen får Ebba hjälpa honom att smsa ett par andra "kompisar" sen skickar vi ner honom och säger att vi faktiskt måste sova nu. Vi har varit uppe sen halv sex på morgonen och nu är klockan halv två på natten!
Då pladdrar han på om att ge Ebba en present som tack för hjälpen, sen får hon tillbaka sin telefon.
Då har han ändrat typ alla inställningar på den; Språk, tema, bakgrundsbild, textstorlek mm.
Har smsat med någon tjej som har skrivit att hon är lesbisk och som i smsen frågat typ 3 gånger "hvor er du nå?" så antagligen kan han ju inte svarat eftersom hon inte kunde komma och hämta honom.


Så till sist när han går väntar vi en stund innan vi smyger ner på toa. Då har han skruvat ur glödlampan där nere?! Och tagit någon slags väst från vår andra granne. Fortfarande smäller och skrapar det där inifrån, vette fan vad han höll på med....
Sen springer vi upp igen och låser om oss, då hör vi hur han vrålar i trappuppgången
- HALLÅ?! HALLÅ?! Vem är det?!!
Låter helt förvirrad och superarg så vi svarar att vi bara var på toa och nu låser vi och lägger oss. Sagt och gjort.


Sen när vi kollar på Ebbas telefon idag så har han tagit massa bilder på sig själv med den! Egobilder, bilder på lägenheten, bilder UTE? Herregud?
Sen klagade han igår på att Ebbas batteri höll på att ta slut? Konstigt när han ändrar massa inställningar, tar bilder och zoomar in och ut. Helvete vilken äcklig kille.
Om det nu stämde att var 28 år och en snickare kanske man borde kunna ta vara på sig själv lite bättre och VETA att man behöver visa lite respekt och inte börja hamra i ett hyreshus klockan 1 på natten?!


Vi vet fortfarande inte om han är kvar där nere... Vi vill nog inte veta...

3 kommentarer:

Linet sa...

hahahahahaha. okej, det måste ha varit läskigt. men hur kul är inte killen som tar egobilder på sig själv och ändrar allt? :D

Mimmi sa...

ha ha ha, ich sterbe

Josefine sa...

Linet, ja du, han hade nog jävligt tråkigt, hög och ensam :P
Men varför går man ut och tar kort på väääärldenas minsta utegård klockan 1 på natten?
När det inte ens är hans telefon? Hoppas inte han flyttar in här i alla fall, för då flyttar jag ut ^^