14 maj 2011

Cut your hair and get yourself another girl

God eftermiddag, nu har vi legat och solat några timmar och gått på stan lite och precis ätit lunch/middag något i den stilen. Soppa för min del, Ebba leker norsk och käkar mackor.
Dom ÄLSKAR bröd i det här landet. Färskt bröd överallt hela tiden och ganska billigt också, och väldigt gott.

Har fått lite färg idag i alla fall, vi låg i Stensparken som är ganska nära oss och det var superfint väder men tyvärr ganska blåsigt så nu är jag typ lite sovtrött... Blir alltid det av sol och blåst, kanske ska ta en powernap a las diez minutos?

Nej, nu ska ni få fortsättningen på min "rulla" (hahaha, fortfarande lika kul).

Inne-rulla:


- Solblekt hår
I kontrast till fakeblont är solljust hår väldigt rätt i denna underbara tid. Ser kanske inte jätteblankt ut men det påvisar ju att man är i solen, och solen är ju bra. D-vitamin <3 Så alla blondiner, rödtottar och brunetter - Ut i solen med er, blondiner blir bara snyggare, brunetter får snygga slingor och jag älskar när folk har randigt hår, och rödhåriga blir helt enkelt... tja... Orange? Guld? Låt oss säga guldiga! :)

- Engångsgrillar
Hur bra är inte det egentligen? Och väldigt mycket enklare att grilla på om man är kvinna. Dessutom kostar dom 15 spänn på REMA1000, Caaaa-chiiing!

- Svensk sommarmusik
Typ, Veronica Maggio, typ September, typ Säkert! typ Håkan Hellström osv. osv. Spelas även Gyllene tider och Roxette ganska ofta här i grannlandet. Har de en förkärlek till Per Gessle eller? I vilket fall somhelst är ju "Sommartider Hej Hej" en klassiker som aldrig går ur.

Ne nu ska vi ut i solen igen, har tagit massa härliga kort idag också som jag ska försöka få upp någon gång i framtiden...! Kram på er! <3 

Inga kommentarer: