11 juli 2011

The kids will be dancing all night

Woo-oow! Vilken härlig lördag jag hade! Eller ja, den andra halvan av lördagen i alla fall.
Började dagen med alla sola lite fast det var kallt, duschade och sen var det systemet-dags för att köpa vuxet lördagsgodis.
Ringer Lina som var superpepp på systemet (Lina älskar valmöjligheterna på systemet, man kan alltid hitta något nytt som en oerfaren rookie!).
- Hej Linet, ska vi ses om 10 på systemet då?
- Öh..Öhh... Vaeklockan?
- 20 över 12, vi skulle ju ses halv ett?
- Öh... Asså, javaknaprecis

MEN som tur är är kvinnan snabb som blixten, bara 10 minuter försenad och påbyltad som en eskimå trots att det var 25 grader varmt och stekande sol ute.

Efter detta fick Josefine lite stressade utbrott eftersom hon trodde att hon skulle med en buss som gick kl 14:05, lite skrik (eller ganska mycket skrik) och ett samtal med grannen senare var stressen som bortlåst - Bil kl 17 och no stress.
Mm mm.

Jeanette och Lina ko hit och vi låg och chillade i solen innan vi åkte till Åmål och Jeanette åkte hem.
18:00 - 21:00 Förfest hos Petra fast utan Petra
21:00 - 22:00 Promenad upp till Karlberg för att hämta Olivias bilnyckel för att kunna låsa upp hennes bil som stod nere i stan (!!!!) för att hämta min plånbok, samt hetsäta.
22:00 - 23.30 Åka bil med Ann som hämtade oss på Karlberg, hämta min plånbok och dricka bland hyreshus och skriva dikter på sms
23:30 - 00:15 Festa hos Kim
00:15 - 00:30 In och ut på XO och slösa bort 60 spänn för 5 minuters letande efter sittplatser då alla stolar upptogs av 40+, inte så rockigt. Fick dock träffa Anders så det var nästan värt det :)
00:30 - 02:00 Det gamla hederliga HC, försökte smita in men Lina var alldeles för ärlig så 100 spänn i inträde även här... Hade dock ganska kul, lite svart här och var, eller så är det bara att jag inte minns specifikt den HÄR kvällen eftersom många (läs 99%) av kvällarna på HC blir ungefär likadana.
02:00 - 03:00 Drogs med strömmen till pizzeriorna, träffade folk, hängde utanför rosa kiosken och tjötade tills Victor kom och räddade kvällen!
03:00 - 04:30 Åkte skåpbil runt i Åmål, skumpade runt som fan i "skåpet" tills någon fes och jag höll på och dö. Satte mig i framsätet och så bar det av till ett tjärn ute i skogen där Lina, Sanna, Kimmy, Victor, Viktor och jag badade, kände mig lite som Ronja Rövardotter så där kl 4 på morgonen, dimman låg över vattnet och solen var typ redan uppe.
04:30- 05:15 Åkte runt i Åmål i Skåpbilen  "GUUUUUUUUUPP!!!!!!!!!" "GUUUUUUUUUUPPPP!!!" Härjade lite och lämnade av folk innan vi släpptes av utanför Petras hus och somnade på en skinnsoffa.

Note to myself: Sov aldrig mer på skinnsoffor.

Inga kommentarer: