6 jan. 2012

2012!

Gott nytt år! Till att börja med. :))

Själv har jag haft sjukt fullt upp under typ 2 veckor så allt med Internet har fått ligga åt sidan och särskilt bloggen... Förlåt för det, ni som fortfarande läser.
Nyårsafton var i alla fall toppen! Tills jag började blöda näsblod... Då åkte jag hem och sov ut, länge.
Andrée kom hit på fredagen före och stannade tills i onsdags, så himla mysigt! Tack så mycket för att du kom och förgyllde mina dagar <3
På söndagen låg vi bara och myste innan vi gick ut på världens goaste mexikanska resturang här på Clapham High Street. Tänker onekligen ta med min familj dit också för de kommer också på besök snart, wiihoo! <3
Måndag åkte ut på sightseeing, tog buss 88 härifrån som går runt hela stan och stannar i Camden där vi hoppade av, Camden är väl ett måste i London?
Åkte hem igen efter ett tag och låg och vilade lite. Jag har verkligen vilat och sovit så himla mycket dessa dagar. Känns som om jag är helt slut psykiskt för det har varit lite mycket som hänt och ganska mycket strul med lägenheten nu men ah, sömn borde väl bota det mesta?
Gick på en annan resturang på tisdagen jag och Andrée i alla fall, en hamburger-resturang den här gången som också var jättegod, men en supersnygg servitör, haha.
På tisdagen åkte vi till Covent Garden, mitt favoställe i London. Jag fyndade en väska på Rockit för 6 pund och sen åt vi på ett ställe som heter Food for Thought, en veggie-resturang som jag blev superdålig i magen utav, usch :( Tog dock medicin och sen kändes det bättre och jag åkte in till min bar för att säga hej och Andrée åkte till ett Casino, vet dock inte om han vann några pengar.. 

Onsdag åkte han hem tidigt :( Saknar honom redan. Tur att jag har Linet att sova bredvid nu i alla fall, hihi. 
Vi har haft sån tur att få låna det tomma rummet i lägenheten nu när vi har besök, nu är dessutom Kimmy och Julia här så jag och Lina sover uppe så blir det inte så trångt :)

Har som sagt varit massa strul med lägenheten och hyran så idag ska vi ringa på lite andra lägenheter och se om vi kan flytta snart, vi har ju även haft problem med bedbugs, vilket INTE är trevligt alls. Särskilt inte, när man som jag, är överkänslig mot betten och får stora sår typ. 
Tror det är den osäkerheten som har gjort mig lite i obalans, plus att jag inte har tränat på typ två månader. Känner att det är något som inte helt stämmer i kroppen och har börjat få magont varje dag och är illamående. Har börjat lägga om kosten lite också så jag hoppas att et ska bli bättre snart!

Nu ska jag upp och äta frukost, idag börjar jag inte förrän halv ett så har fått lite sovmorgon, plus att jag hinner med och tvätta idag (vilket är otroligt nödvändigt). 
Ska försöka bli bättre på att blogga, kortare och oftare. Har inga nyårslöften men tror det här året kommer bli grymt!

Puss på er! <3

Inga kommentarer: